Yes! De stimuleringsprijs t.w.v. € 2500 gewonnen bij de BusinessVoice Heerenveen


(Foto: Foto Persbureau Heerenveen)

En toen was het zover.. de finale van de Business Voice Heerenveen. Het podium voor unieke ondernemers ideeën in een Voice Of Holland setting. Het grote moment was daar om mijn pitch te doen in het Posthuis Theater. DE pitch die we in de afgelopen maand hebben voorbereid.

De stroomversnelling
Op het podium heb ik het ook nog even genoemd… de afgelopen maand ben ik echt in een stroomversnelling gekomen! Natuurlijk heb je een idee bij je bedrijf, maar hoe presenteer je dat aan andere mensen? welke woorden kies je? En nog belangrijker voor bij de Business Voice, met welke woorden spreek je je coach aan zodat hij of zij voor jou draait? Allemaal vragen die je aan het nadenken zetten, en dat is goed voor een startend bedrijf of project zoals dat van mij met SprintWolf.

De pitch
De pitch, een spannend moment maar ik had er zin in! Aansluitend op de video kreeg ik 2 minuten de tijd om mijn verhaal neer te zetten en af te sluiten met de hulpvraag voor de coaches. Het bleef eerst een tijdje stil, maar bij de hulpvraag werd er gedraaid. Bart Voorintholt (Directeur Bedrijven bij de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland) draaide zijn stoel!

En eerlijk gezegd had ik daar vooraf ook op gehoopt. 🙂 Ik denk dat Bart mij echt verder kan helpen. Blij mee dus!

De winnaar! 
En dan is het wachten op de uitslag. Eerst de stimuleringsprijs en vervolgens de officiele winnaar van de avond. En de stimuleringsprijs was voor.. Evert Wilstra van SprintWolf! Geweldig! Een stimuleringsprijs vanuit de Rabobank Heerenveen t.w.v. € 2500.

BEDANKT!
Iedereen enorm bedankt voor deze ervaring. En ik houd jullie zeker op de hoogte van mijn ontwikkelingen de komende tijd.

Organsiatie BusinessVoice Heerenveen
Sponsoren Business Voice Heerenveen
Coaches Business Voice Heerenveen
Alle deelnemers
Andre Jager van PitchToWork
Posthuis Theater Heerenveen
Foto Persbureau Heerenveen
En dan ben ik vast nog iemand vergeten.. bedankt!

Bart Voorintholt draait zijn stoel voor mij! (Foto: Foto Persbureau Heerenveen)

Samen met de andere winnaar Willeke Philips (Foto: Foto Persbureau Heerenveen)

De mooie zaal van het Posthuis Theater in Heerenveen (Foto: Foto Persbureau Heerenveen)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.