Download
Stappenplan

  • Stappenplan Design Sprint
  • Mijn eigen ervaringen
  • Met voorbeeld projecten

Naar wie mag ik deze sturen?


Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij. Privacy verklaring

Gestructureerd!
Prettig, nuttig en goed dat er structuur wordt
gebracht in een brainstormsessie.

Een systeem zo functioneel mogelijk maken meteen in de praktijk. Daarbij is het belangrijk om aanpassingen vanuit ons, meteen toe te kunnen passen en hier duidelijke/snelle communicatie in te hebben. Zo is onze samenwerking erg prettig!

‘De Design Sprint scheelt mij als programmeur in de startfase veel tijd. Alle nodige input voor het ontwikkelproces komt namelijk uit de Design Sprint. Dit leid uiteindelijk tot een veel beter eindproduct!’

Zinvol!
In korte tijd duidelijke
stappen gezet

Mooie ideeën praktisch toepasbaar maken vanuit de feedback van klanten daar is Evert goed in! Samen sturen we op de feedback van onze klanten bij Vrijwilligersplanner.

Ontdek de slimste en meest budgetvriendelijke manier om vernieuwende plannen tot leven te brengen. En dat wil je, geloof mij.

Wil je aan de slag met je StartUp of innovatieve idee? Super!
Mijn ervaring is dat een Design Sprint de ontwikkeling van ieder denkbaar product of dienst in een stroomversnelling brengt. Het eindresultaat? Een goed en gebruikersvriendelijk product waarmee je de markt kunt veroveren.

Wil je dat zo effectief mogelijk doen? Dan is het handig om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden.

Ik heb een e-book geschreven met tips en ervaringen om sneller door de ontwikkelingsfase te komen dan anderen en daarnaast heb ik een online training voor je waarin je kennismaakt met de basiselementen.

E-book met tips en mijn ervaringen

Video’s over (basiskennis) Design Sprint

Inclusief werkbladen en artikelen zodat je zelf aan de slag kunt gaan.